Besam, productmerk van ASSA ABLOY Entrance Systems

Het merk Besam is al een tijd overgenomen door ASSA ABLOY. Vragen over Besam? Op zoek naar producten van het merk Besam? Dan kan u terecht bij ASSA ABLOY, zowel voor service als producten.

Besam, jarenlange expertise in automatische deuren

Besam produceerde in eerste instantie automatische deuren voor de zorgsector. Later kwamen daar schuifdeuren en roterende deuren bij. Toen de vraag naar automatische deuren in sectoren zoals transport en kleinhandel groter werden, breidde Besam zijn activiteiten uit naar verschillende markten over de hele wereld.

Besam en ASSA ABLOY: stevige know-how

Aangezien Besam gewoon werd opgenomen in het gamma van ASSA ABLOY, krijgt u als klant nog altijd hetzelfde productaanbod en dezelfde kwalitatieve service.

We bieden bijvoorbeeld de hoogwaardige voetgangersdeuren van Besam aan. Dat vullen we aan met alle know-how en producten die we bij ASSA ABLOY al in huis hebben. Dat zijn bijvoorbeeld alle oplossingen die perfect passen bij uw automatische deuren, zoals een ruime keuze aan industriële poorten, snelrolpoorten en hangaarpoorten.

Ook service en herstellingen van Crawford, Albany, Megadoor

ASSA ABLOY biedt ook laad- en lossystemen en service, verzorgd door marktleiders Crawford, Albany en Megadoor. 3 merken die ASSA ABLOY ook onder haar vleugels nam. U bent met andere woorden zeker van een kwalitatief productaanbod en onberispelijke service na verkoop.

Ontdek het volledig productgamma >

Nood aan een onderhoud of herstelling van uw Besam deur? 
Vraag hier uw interventie aan.