Besam maakt deel uit van ASSA ABLOY Entrance Systems

Bent u op zoek naar producten van Besam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het merk Besam maakt al een hele tijd deel uit van ASSA ABLOY Entrance Systems. Bij ons vindt u zeker de automatische deur die u zoekt, of het nu een schuifdeur, draaideur of roterende deur is.

Besam werd opgericht in 1962. In het begin ontwikkelde het bedrijf automatische deuren voor de zorgsector. In 1970 breidde het bedrijf zijn aanbod uit met schuifdeuren en in 1985 verscheen er ook een gamma roterende deuren in hun aanbod. Toen de vraag naar automatische deuren toenam in sectoren zoals transport en kleinhandel, breidde Besam zijn activiteiten uit naar verschillende markten over de hele wereld.

In 2002 werd Besam overgenomen door ASSA ABLOY. Nu is het een productmerk van ASSA ABLOY Entrance Systems. U merkt hier als klant niets van: wij hebben de nodige expertise en ervaring en bieden nog steeds de hoogwaardige automatische voetgangersdeuren van Besam aan. We hebben ook oplossingen die perfect bij uw automatische deuren passen, zoals een ruime keuze aan industriële, snelrolpoorten en hangaarpoorten. Daarnaast bieden we ook laad- en lossystemen en service verzorgd door de marktleiders Crawford, Albany en Megadoor.

Lees hieronder meer en vind uw productcategorie.