Albany maakt deel uit van ASSA ABLOY Entrance Systems

Bent u op zoek naar producten van Albany? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het merk Albany maakt al een hele tijd deel uit van ASSA ABLOY Entrance Systems. Bij ons vindt u zeker de snelrolpoort die u zoekt, of hij nu wordt ingezet voor clean rooms, productie, machinebescherming of zware industrie.

Albany is een pioniersmerk op het vlak van snelrolpoorten. Ze vonden de eerste stoffen snelrolpoort uit in 1968 in Zweden. Het bedrijf groeide internationaal en begon deuren te leveren voor sectoren waarin het belangrijk is dat de deur razendsnel opent en sluit, zoals productie, mijnbouw en clean rooms.

In 2012 werd Albany overgenomen door ASSA ABLOY. Nu is het een productmerk van ASSA ABLOY Entrance Systems. Voor u als klant betekent dit dat wij de nodige expertise en ervaring hebben. Wij bieden nog steeds de hoogwaardige snelrolpoorten van Albany aan. We hebben ook oplossingen die perfect bij uw snelrolpoorten passen, zoals een ruime keuze aan automatische voetgangersdeuren, industriële en hangaarpoorten en laad- en lossystemen. Onze  service wordt verzorgd door de marktleiders Besam, Crawford en Megadoor.

Lees hieronder meer en vind uw productcategorie.