Volledige toegangsoplossingen voor de detailhandel

/AAES/BE/solutions-and-applications/retail/images/AAES-solutions-applications-retail-1000x435.jpg

Voor 24/24 open kleine supermarkten of hypermarkten met intense stromen van personen en snel bewegende waren zijn efficiënte, veilige en comfortabele toegangssystemen vaak een absolute must.

Voor een lokale, kleine 24/24 supermarkt zijn een gemakkelijk toegangssysteem en een intiem gevoel bij de klanten belangrijke sleutelelementen. Een hypermarkt wordt vaak geconfronteerd met een intense stroom van personen en met snel bewegende waren. In beide gevallen kunnen we u adviezen geven en u helpen door de beste oplossing te vinden voor uw detailhandel en door producten te leveren voor toegang tot de retail.

Uitdaging voor de faciliteit

Onze oplossing

Vermindering van de verwarmings- en koelingskosten

Regel de luchtstroming met goede afdichtingen

Verbetering van de werkstroom in de opslagruimte

Een draaideur met een hoge capaciteit, een laad- en losconcept en hoogwaardige poorten om de warmtewisseling te verminderen en om de goederenstroom te verbeteren.

Oude industriële deuren zijn een risicofactor

Modernisering van bestaande installaties met veiligheidskits en een servicecontract.

 

Veel kleinhandelaars worden vaak geconfronteerd met uitdagingen zoals een combinatie van een hoge omzet met een beperkte voorraad. De stroom van waren en klanten in een gebouw moet zo snel en vlot mogelijk verlopen om de meest kostenefficiënte resultaten te bekomen. Logistiek in de winkel en de behandeling van de waren vormen het grootste deel van de kosten voor het bijhouden van een voorraad.

Één leverancier voor alle toegangssystemen voor uw kleinhandelsfaciliteit.

We bieden volledige toegangsoplossingen voor voor- en achteringangen en voor doorgangen in detailhandelsgebouwen. We helpen u om de beste keuze te maken voor industriële poorten en laad- en lossystemen, bieden een uitgebreid gamma van hoogwaardige poorten, en zorgen voor een kwaliteitsonderhoud, service en upgrading die operationele kosten en de uitvaltijd in de winkelruimte minimaliseren. Contacteer ons om te praten over ons gamma van geautomatiseerde toegangssystemen en over de manier waarop we ze kunnen toepassen in uw kleinhandelsruimte.