Volledige toegangsoplossingen voor Distributie & Logistiek

/AAES/BE/solutions-and-applications/distribution-and-logistics/images/AAES-solutions-applications-Distribution-Logistics-1000x435.jpg

Beschik over een vlotte goederenstroom via geautomatiseerde toegangssystemen bij elke stap van hun behandeling. Kies daarvoor industriële poorten, kadepoorten, kadeshelters, kadenivelleerders, volledige laadhuizen en hoogwaardige poorten die perfect voldoen aan uw vereisten.

ASSA ABLOY Entrance Systems is een ervaren leverancier van systemen voor distributie en logistiek. Met onze automatische en industriële poorten, onze laad- en losuitrustingen en onze hoogwaardige poorten bieden we geautomatiseerde toegangssystemen voor elk  aspect van uw handelsactiviteiten. Onze producten bieden dan ook belangrijke troeven als u veel geconfronteerd wordt met goederenstromen.

Met ons zeer ruime gamma van oplossingen kunnen we optimale oplossingen bieden voor uw specifieke uitdagingen. En met onze innoverende kwaliteitsproducten en onze deskundige adviezen kunnen we u helpen om uw efficiëntie en de stiptheid van uw leveringen te verbeteren. Maar we kunnen ook de veiligheid, het comfort en de duurzaamheid van uw activiteiten en van uw werkomgeving optimaliseren en tegelijk uw goederen perfect beschermen.

Van site constructie tot site management, van installatie tot onderhoud en modernisering… wij zorgen ervoor dat de stromingen in uw zakelijke activiteiten nooit verstoord worden. Contacteer ons om te praten over ons gamma van geautomatiseerde toegangssystemen en over de manier waarop we ze kunnen toepassen in uw gebouw.