Gezocht: Service Sales Advisor binnendienst voor onze afdeling Automatische Deuren - Houthalen

/global/scaled/4134x1799x0x315x1000x435/AAES-BE-Career-ServiceSalesAdvisorExternal.jpg

Omschrijving

In deze technisch commerciële functie draait alles om goede verkoopresultaten, klantvriendelijkheid en uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie, zowel naar klanten als naar collega’s. Als Service Sales Advisor sta je in voor de opmaak en administratieve afhandeling van service quotes. Je zorgt ervoor dat de niet-onmiddellijk getekende bestekken, opgemaakt door de service engineers, op een gestructureerde manier worden opgevolgd en afgehandeld. Je zorgt voor een vlotte overgang naar de planningsafdeling zodat de werken kunnen worden uitgevoerd. Je weet de klant op overtuigende wijze te overhalen om alsnog het bestek te laten uitvoeren. Daarin weet je te onderhandelen over prijsstelling binnen gestelde marges.

Daarnaast ondersteun je het salesteam door offertes op te maken en adviseer je de service engineers bij de opmaak van hun offertes bij de klant. Hierbij leg je de nodige nauwkeurigheid aan de dag en kan je beroep doen op je technische achtergrond.

Kortom, een belangrijke technisch commerciële spilfiguur voor zowel buitendienstmedewerkers als de klant.

Je rapporteert aan de ServiceSales Manager.

Profiel:

• Je bent een commerciële duizendpoot en gebeten om het vooropgestelde target te halen
• Ervaring in een technische sector is een pluspunt
• Je bent klantgericht en servicegericht en denkt mee over de beste oplossing
• Je bent administratief nauwgezet
• Je spreekt vloeiend Nederlands en goed Frans

Aanbod:

Uitdagende rol binnen een internationale en sterk groeiende groep. De mogelijkheid om met een topproduct te werken in een markt met veel potentieel. Uitgesproken steun vanuit een leidende internationale groep. Een volwaardig en competitief salarispakket.

Interesse?

Stuur je kandidatuur + motivatie door naar katty.vancraeynest@assaabloy.com.