Hoe deuren met IoT gebouwen slimmer maken

Stel je eens voor dat je inzicht krijgt in de automatische deuren en poorten van je gebouw en het individuele gebruik en gedrag ervan begrijpt.

Voor ons bij ASSA ABLOY Entrance Systems betekent dit een netwerk van verbonden apparaten (automatische deuren en poorten) waarin software en sensoren zijn opgenomen om gegevens te verzamelen en uit te wisselen. Met zo'n verbonden deur, poort of laad- en lossystemen krijg je veel meer inzicht in de prestaties van je deuren en poorten, hun gebruik en foutmeldingen op afstand. Dit houdt dus in dat je op afstand kunt zien in welke staat jouw voorzieningen verkeren.

Jouw bedrijf is afhankelijk van een efficiënte stroom van goederen en personen. Elke storing of fout van je automatische deur en/of poort heeft impact op je bedrijf. Vaak betekent het zelfs een veiligheidsrisico voor jouw klanten en medewerkers.

Met ASSA ABLOY Insight, onze IoT-oplossing, werken we slimmer met behulp van geavanceerde technologie en kennis van gegevens. Zodat we jouw bedrijf efficiënter en effectiever ondersteunen en de klanttevredenheid verhogen – door betere performance, bedrijfsinformatie en communicatie te stimuleren.

Lagere kosten en minder defecten met ASSA ABLOY Insight

ASSA ABLOY Insight introduceert een nieuw alles-in-één platform waarmee klanten toegang krijgen tot belangrijke informatie over het gebruik en de prestaties van individuele automatische deuren en poorten – waardoor proactievere oplossingen ontstaan die tijd en geld besparen.
Het verbeteren van de betrouwbaarheid, prestaties en veiligheid van jouw automatische deuren en poorten is één van de topprioriteiten voor alle werkgevers, facility managers en security managers. Met ASSA ABLOY Insight krijg je voortaan meer dan ooit de beschikking over waardevolle informatie over de conditie en prestaties van jouw automatische deuren en poorten. ASSA ABLOY Insight maakt gebruik van cloudgebaseerde technologie om de automatische deuren, poorten en laad- en losoplossingen in jouw gebouw met elkaar te verbinden via één gebruiksvriendelijk platform – zodat jij kunt overstappen van reactief naar proactief onderhoud.

 

Hoe het werkt

Het platform van ASSA ABLOY Insight stelt jou in staat om gegevens te combineren en te verzamelen over de automatische deuren en poorten van jouw gebouw en alles wat nodig is om de prestaties van jouw toegang te optimaliseren.

Sensoren

De geïntegreerde sensoren beheren 24/7 grote hoeveelheden cruciale gegevens (bijv. gebruiksniveau, indringing, energieverlies en nog veel meer).

Cloud

De verzamelde gegevens worden naar de cloud gestuurd, waar ze worden verzameld, verwerkt en geanalyseerd zodat preventieve maatregelen kunnen worden genomen voordat zich een storing of veiligheidsrisico voordoet.

ASSA ABLOY Insight

Ons alles-in-één platform biedt real time updates voor je pc of tablet, zodat jij en jouw serviceteam een volledig overzicht hebben van de prestaties en historie van jouw voorzieningen.

Gegevens als drijvende kracht achter je beslissingen


  • Hogere service-efficiëntie –Verbeter de levensduur van jouw deur en/of poort en zorg ervoor dat reparaties meteen goed gebeuren door intelligente planning en slimmer gebruik van middelen.
  • Gedetailleerde bedrijfsinformatie – Beter inzicht in jouw bedrijf door bruikbare inzichten, zoals de analyse van personenstromen en beveiligingsincidenten.
  • Soepeler TCO Management – Krijg de beschikking over waardevolle gegevens om jouw kosten beter te beheersen en je totale eigendomskosten van het vastgoed te verlagen.

Ontdek meer!

Contacteer ons en kom meer te weten over ASSA ABLOY Insight en de voordelen van IoT-verbonden deuren en poorten.