Snelrolpoorten van ASSA ABLOY Entrance Systems voor UK Border Force te Zeebrugge

Opwaardering bestaand gebouw

UK Border Force is de instantie die in opdracht van het overheidsdepartement Binnenlandse Zaken in het Verenigd Koninkrijk, onder meer instaat voor grenscontroles en immigratiebewegingen vanuit het Europese vasteland. Door het hele Brexit-verhaal is er ook hier heel wat veranderd. Zo werd een tijd geleden beslist een bestaand gebouw te Zeebrugge nieuw leven in te blazen en te updaten conform de gebruiks- en veiligheidsnormen van vandaag. ASSA ABLOY Entrance Systems werd ingeschakeld voor de levering en installatie van vier RR3000 (RapidRoll) buitensnelrolpoorten met bijbehorende loopdeuren.

Het gebouw waarvan sprake werd al jaren niet meer gebruikt en was daardoor in verval geraakt. Omwille van de verhoogde waakzaamheid die wordt doorgevoerd naar aanleiding van de aan de gang zijnde Brexit, werd de infrastructuur in eer hersteld. Na een grondige in- en externe renovatie functioneert het gebouw voortaan als onderdeel van de locatie waar vrachtwagens, bussen en auto’s die naar het Verenigd Koninkrijk rijden, worden gescreend.

High performance

Op vlak van veiligheid, betrouwbare werking en duurzaamheid mochten in geen geval toegevingen worden gedaan. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat de douane-instanties opteerden voor een samenwerking met ASSA ABLOY Entrance Systems.

De specialist in high performance, automatische toegangsoplossingen bood een antwoord op maat van de specifieke vereisten. Vier RR3000 stijve buitensnelrolpoorten met sterke latten in gepolijst aluminium werden geïntegreerd. Ze combineren maximale functionaliteit met een hedendaags design. De bijzondere engineering maakt de poorten extra snel, veilig en robuust. Voeg daar de uitzonderlijk lange levensduur en de minimale onderhoudsbehoeften bij en de vraag naar poorten voor extra beveiligde toepassingen is beantwoord.

 

LEES MEER OVER :
- Snelrolpoorten
- Stijve buitenrolpoorten