Autoveiligheid nv en Bureau voor Technische Controle nv vernieuwen vertrouwen in ASSA ABLOY Entrance Systems

Autoveiligheid nv en Bureau voor Technische Controle nv vernieuwen vertrouwen in ASSA ABLOY Entrance Systems

Sedert 2005 is ASSA ABLOY Entrance Systems de huisleverancier voor de poorten in alle 16 keuringsstations van de groep Autoveiligheid en Bureau voor Technische Controle in de provincies Limburg en Antwerpen. In functie van een administratieve vereenvoudiging binnen de organisatie werden onlangs nieuwe onderhandelingen opgestart. Voortaan verloopt de samenwerking tussen beide partners via de ‘Gold’ serviceovereenkomst van ASSA ABLOY Entrance Systems.

Vereenvoudigde workflow

Omwille van interne reorganisaties werden de opvolging van de goede werking en de herstellingsoperaties van de technische installaties steeds omslachtiger. Daarom koos de groep Autoveiligheid ervoor om de administratieve rompslomp van bestekken, werk- en bestelbonnen, checklists, facturen, controle-uitvoering en regelgeving te vereenvoudigen.

Naar aanleiding daarvan introduceerde ASSA ABLOY Entrance Systems bij Autoveiligheid nv en het Bureau voor Technische Controle nv, zijn ‘Gold’ formule. Met deze serviceovereenkomst beperkt de aanbieder van toegangsoplossingen de workload van de klant tot een absoluut minimum, aangezien alle verantwoordelijkheid en de volledige workflow wordt overgenomen door ASSA ABLOY Entrance Systems. De enige situatie waarin de klant zelf actie moet ondernemen, is bij een foutief gebruik van de installatie of bij mogelijke aanrijding van de poort.

e-Maintenance

De groep Autoveiligheid heeft ook gekozen voor het e-Maintenance aanbod van ASSA ABLOY Entrance Systems en houdt zo altijd een overzicht van alle uitgevoerde interventies on-site. Zo bijvoorbeeld is e-Maintenance een belangrijke ondersteuning bij de verplichte externe audits door de FOD Mobiliteit en Vervoer, in functie van verlengde erkenning.