Onderhoud en herstellingen van industriële poorten en voetgangersdeuren – Proximus kiest resoluut voor ASSA ABLOY Entrance Systems

Proximus schreef een aanbesteding uit voor het onderhoud en de herstellingen van maar liefst 707 industriële poorten en voetgangersdeuren, geïnstalleerd over heel het land. Opgesplitst in drie regionale loten, heeft het contract een looptijd van drie jaar, met mogelijke maximale verlenging van twee keer één jaar. ASSA ABLOY Entrance Systems kwam met een krachtig totaalconcept voor de dag en haalde de opdracht binnen.

Goud!

Het aanbod van ASSA ABLOY Entrance Systems was duidelijk: een aantrekkelijk totaalconcept, aangevuld met ons uitgebreide netwerk aan lokale techniekers én de productgerichte expertise die ze dagelijks in de praktijk brengen. Factoren die PROXIMUS overtuigden voluit te gaan voor samenwerking met ASSA ABLOY Entrance Systems.

Na de onderhandelingsprocedure, een interne analyse en onze nulstatusmeting van de installaties, koos Proximus voor onze ‘Gold’-formule en de interessante voordelen die daarmee gepaard gaan. Voor de klant betekent dit immers een interessante administratieve en financiële vereenvoudiging, terwijl wij de verantwoordelijkheid voor de installaties volledig overnemen. Zo hoeft Proximus zich alvast geen zorgen meer te maken over onder meer regelgeving, conformiteit en functionaliteit van haar 707 installaties. Die zijn de komende drie jaar stuk voor stuk in goede handen bij ASSA ABLOY Entrance Systems.