HITRA/DMH gaat in zee met ASSA ABLOY Entrance Systems

In Saint-Vith, op het kruispunt van de Belgische Eifel en de Ardennen, legt de firma HITRA/DMH zich toe op twee pijlers: enerzijds bosbouw, anderzijds transport van verschillende materialen. Na minder goede ervaringen met een andere leverancier, koos HITRA/DMH ditmaal heel bewust voor ASSA ABLOY Entrance Systems. In totaal werden er op hun site 12 sectionale poorten van verschillende afmetingen geplaatst.

HITRA/DMH

Voor haar diverse activiteiten beschikt HITRA/DMH op de site in Saint-Vith over twee hallen: één voor de herstelling van voertuigen, een andere voor de opslag van materiaal. In de eerste hal bevonden zich oorspronkelijk poorten van een andere leverancier. Oswald Hilgers, HITRA/DMH: “De keuze voor ASSA ABLOY Entrance Systems is deels ingegeven door onze slechte ervaringen met de sectionale poorten van een andere leverancier. Toen we eens een ongeluk hadden met één van die poorten, koos ik voor een nieuwe Crawford-poort, nu ASSA ABLOY. Daar zijn we wel heel tevreden over. En daarom blijf ik ook trouwe klant.”

12 sectionale poorten

De keuze viel op de sectionale poorten van het type 0H1042P. Er werden zes grote poorten en zes kleinere besteld in de kleur RAL 7016 (antracietgrijs), met twee glassecties.

De poorten zijn erg geschikt voor de activiteiten van HITRA/DMH. Ze schuiven bij het openen onder het dak, waardoor er veel vrije ruimte is in en rond de poortopening. Het P-type, waarvoor HITRA/DMH koos, is ook de ideale keuze voor wie robuuste, goed geïsoleerde en ruimtebesparende poorten nodig heeft in de buitenmuren van industriële gebouwen. De voorziene glassecties zorgen dan weer voor de nodige lichtinval.

Kiezen voor kwaliteit

HITRA/DMH mag er zeker van zijn dat hun slechte ervaring met een vorige leverancier zich niet zal herhalen. Elk onderdeel van de ASSA ABLOY poorten wordt immers gebouwd volgens de strengste normen. De combinatie van windbestendige, versterkte panelen en een klasse-3-certificaat voor waterdichtheid, windbelasting en luchtdoorlatendheid zorgt voor een erg kwalitatieve poort met een bijzonder lange levensduur. De voertuigen en het materiaal van HITRA/DMH worden dus goed beschermd.

Poorten op maat

HITRA/DMH koos voor poorten in verschillende afmetingen. Ook dat is eigen aan de poorten van ASSA ABLOY. Ze zijn aan te passen op maat van de klant: er is keuze uit 11 standaardkleuren of een kleur naar keuze zowel voor de binnen- als voor de buitenzijde, er zijn verschillende mogelijke afmetingen, verschillende types panelen en vensterconfiguraties (zowel ovaal als rechthoekig, in acrylaat of gehard glas), en toebehoren als sloten, handgrepen, loopdeuren, …

Alomvattend onderhoudscontract

Om de goede werking van de poorten te blijven garanderen, raadt ASSA ABLOY Entrance Systems een onderhoudscontract aan. Oswald Hilgers: “Ik zal waarschijnlijk opteren voor een onderhoudscontract, om zeker geen problemen te hebben. Alhoewel ik eigenlijk helemaal geen problemen verwacht ...”