Nieuwe opslagplaats voor Gilbert De Clercq in Puurs

ASSA ABLOY Entrance Systems draagt zijn steentje bij

Gilbert De Clercq, internationaal transportbedrijf met hoofdzetel in Temse en met vestigingen in Spanje en Slovakije, heeft in Puurs zopas een extra logistiek centrum in gebruik genomen. Het gloednieuwe magazijn strekt zich uit over een totale oppervlakte van 26.500 m² en telt 27 poorten … van ASSA ABLOY Entrance Systems.

Het familiebedrijf, onder leiding van gedelegeerd bestuurder Filip De Clercq, evolueerde van een klassieke transportfirma tot een logistieke partner met geïntegreerde dienstverlening voor alle logistieke vragen. De onderneming kent een gestage groei en heeft momenteel een vloot van meer dan 250 vrachtwagens.

In Puurs gaat het om een uitbreiding van de bestaande activiteiten. Vanuit het nieuwe magazijn organiseert Gilbert De Clercq de slimme logistiek van onder andere smeermiddelen. Slimme logistiek … dan is de naam ASSA ABLOY Entrance Systems nooit ver weg. Met de installatie van 22 laadpoorten en 5 grote poorten leveren we een essentiële bijdrage aan de vlotte werking op de nieuwe site.