Op zoek naar producten en diensten voor poortsystemen van Albany?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor snelrolpoorten worden alle producten en diensten die u kent en vertrouwt nu aangeboden onder de merknaam ASSA ABLOY, inclusief cleanroompoorten, productiepoorten, machineveiligheidsdeuren en zware industriepoorten.

Uw toegewijde partner

Als uw toegewijde partner voor elke toegangsoplossing ondersteunen wij u volledig - van ontwerp en installatie tot modernisering en service - om een naadloze doorstroming van personen, goederen en voertuigen door uw poorten te garanderen.

Werken met ASSA ABLOY Entrance Systems biedt een groot aantal voordelen voor uw bedrijf. Bij ons kunt u profiteren van de kracht van een wereldwijde leverancier, gecombineerd met het gemak en de zorg die onze lokale ondersteuning biedt.

Onze erfenis

Nomafa, later bekend onder de naam Albany Door Systems, was een pionier en uitvinder van hoogwaardige poorten en vond in 1968 de eerste snelrolpoort uit in Zweden. Het bedrijf breidde zich internationaal uit en ging verder met het leveren van poorten voor verschillende sectoren waar het snel openen en sluiten een grote troef vormen, zoals in de productie, mijnbouw en cleanrooms.

In 2012 werd Albany overgenomen door ASSA ABLOY Group. ASSA ABLOY Entrance Systems was vastbesloten om een nieuwe maatstaf te zetten op het gebied van klantervaring en besliste om alle producten en diensten onder één merk samen te brengen. Voor u betekent dit dat wij de expertise en ervaring hebben verzameld en nog steeds superieure Albany snelrolpoorten aanbieden . Als aanvulling op uw high-performance deuren bieden we ook een breed assortiment automatische voetgangers-, industriële en Megadoor verticale vouwpoorten alsook laad- en lossystemen en service aan.