Over ons

/AAES/COM/about-us/2020/images/woman-standing-in-front-of-doors.jpg

Automatische deuren en poorten staan garant voor een vlotte en efficiënte doorstroming van mensen en goederen. Wij helpen u om sneller en comfortabeler te werken met innovatieve en betrouwbare geautomatiseerde toegangsoplossingen voor de voor-, achter- en binnenkant van elk gebouw. Dankzij onze producten treedt u met een gerust gemoed nieuwe werelden tegemoet.

Eén partner voor al uw deuren en poorten

Wij staan u bij doorheen het volledige bouwproces – van ontwerp en plaatsing tot onderhoud en modernisering. Bij ons vindt u tegelijk het uitgebreide aanbod en de ruime ervaring van een wereldspeler en de nabijheid en betrokkenheid van een lokale leverancier. Wij zorgen voor uw deuren en poorten, zodat u voor uw bedrijf kunt zorgen.

Feiten en cijfers

De perfecte oplossing voor elk gebouw

Voor elk bedrijf gelden andere uitdagingen en eisen. Met onze ervaring en kennis kunnen wij uw toegangspunten optimaliseren op maat van uw specifieke behoeften.

Onze geschiedenis

ASSA ABLOY Group financial information

De recentste tussentijdse verslagen en jaarverslagen van ASSA ABLOY zijn te vinden op assaabloy.com.

Duurzame ontwerpen en technologie

Automatische deuren en poorten besparen energie en zijn dus sowieso al ‘groener’ dan een manuele versie. Onze expertise en oplossingen helpen u om nog verder te gaan en meer te doen voor het milieu en uw budget dan u voor mogelijk had gehouden.  Lees er meer over.

ASSA ABLOY Entrance Systems is onderdeel van ASSA ABLOY, de wereldwijde leider op het gebied van toegangsoplossingen.