Volledige toegangsoplossingen voor transport

/AAES/BE/solutions-and-applications/transportation/images/AAES-solutions-applications-transportation-1000x435.jpg

Beweeg vlot personen en goederen en win tijd dankzij ons volledig gamma van geautomatiseerde toegangsoplossingen voor transportapplicaties.

Het volledige productengamma van ASSA ABLOY Entrance Systems bevat efficiënte oplossingen voor alle behoeften en toegangsinrichtingen in de transportsector.

In de transportsector komen zowel vervoer over lange afstanden als het pendelverkeer naar het werk aan bod. In beide gevallen is timing een cruciaal en essentieel element. Te laat komen is geen optie voor reizigers of klanten die op uw diensten rekenen. De optimalisering van de toegangsstroom is dan ook een zeer belangrijke troef om altijd optimale prestaties te kunnen leveren.

Voor de vooringang, personeelsingang, toegang tot de veiligheidszone en toegang voor voertuigen en goederen hebben wij oplossingen en producten die zorgen voor een veilige, zekere en comfortabele oplossing. ASSA ABLOY Entrance Systems biedt automatische deuren, gates voor vertrek/aankomst, scheidingsdeuren voor veiligheidszones, industriële poorten en hoogwaardige poorten voor binnen en buiten, en zowat alle producten die u nodig heeft voor de ingangen, uitgangen en doorgangen van gebouwen.

Een wereld in beweging

De transportindustrie wordt geconfronteerd met nieuwe en harde uitdagingen in een gemondialiseerde tijd waar de verhoogde mobiliteit van mensen en de schrik van de maatschappij voor onruststokers en agressie de prioriteiten en vereisten op een dramatische manier hebben gewijzigd. Onze economie en onze nationale groei zijn meer en meer een synoniem geworden van de efficiëntie van vervoer en logistiek. Dit heeft nieuwe eisen gesteld die gevolgen hebben voor reizigers en voor de miljoenen mensen die vandaag transportverwante taken vervullen. Contacteer ons om te bekijken hoe onze geautomatiseerde toegangssystemen van toepassing zijn op uw transportfaciliteit.

Voor hangaarpoorten voor de luchtvaart, zie het deel Luchtvaart.