Volledige toegangsoplossingen voor scheepswerven

/AAES/BE/solutions-and-applications/shipyard/images/AAES-solutions-applications-shipyard-1000x435.jpg

ASSA ABLOY ontwerpt en plaatst poorten bestand tegen ruwe kustomgevingen, maar die binnenin toch een duurzaam comfort bieden bij om het even welke toegangsbreedte. Onze oplossingen voor scheepswerven staan borg voor een superieure duurzaamheid en een aanzienlijke energiebesparing.

Een volledig gamma van toegangssystemen

ASSA ABLOY Entrance Systems levert alle toegangssystemen die u nodig hebt voor uw scheepswerf. Onze hangaarpoorten overspannen de breedste opening; onze poorten met verticaal opengaand materiaal, onze sectionale overheadpoorten en onze hoogwaardige poorten zijn geschikt voor uw middelgrote en kleinere openingen. En uw kantoor is tot slot gebaat bij onze automatische deuren.

We helpen u om het maximum te halen uit uw bestaande of nieuwe faciliteiten. Onze oplossingen bieden een geoptimaliseerde werking in een kleine ruimte en zorgen voor een efficiënt verkeer van mensen en goederen.

Duurzame oplossingen die energie besparen

Al onze producten zijn zorgvuldig afgedicht en goed geïsoleerd. Dit levert een superieure duurzaamheid en een aanzienlijke energiebesparing op. Ze zijn niet alleen bestand tegen sterke winden, maar ook tegen slagregen en corrosief zeewater. Dankzij onze optie met doorschijnend materiaal voor onze hangaarpoorten bespaart u dankzij de aanwezigheid van daglicht ook op uw verlichtingskost.

Succesvol partnership

Met ASSA ABLOY kiest u de meest gekwalificeerde partner voor toegangssystemen op de markt. Naast ons ruim productengamma krijgt u van meet af aan ook toegang tot specifieke ondersteuning op vlak van architectuur, expert project management en het grootste en meest ervaren service netwerk ter hele wereld. En de grootste troef: u krijgt dit alles van één onderneming. Met ASSA ABLOY Entrance Systems krijgt uw scheepswerf één partner voor al zijn toegangsbehoeften. Contacteer ons om te bekijken hoe onze geautomatiseerde toegangssystemen van toepassing zijn op uw scheepswerf.