Volledige toegangsoplossingen voor de luchtvaart

/AAES/BE/solutions-and-applications/aviation/images/AAES-solutions-applications-aviation-1000x435.jpg

Toegangssystemen moeten altijd opgewassen zijn tegen diverse uitdagingen zoals het overspannen van zeer grote openingen en een blootstelling aan sterke windbelastingen en ruwe omgevingen. Onze hangaarpoorten zijn een ideale keuze voor nieuwe poortinstallaties of modernisering van oudere hangaars.

Onze hangaarpoorten zijn vooral geschikt voor luchtvaarthangaars, scheepvaartfaciliteiten en ruwe kustomgevingen. Dankzij hun unieke design en structuur zijn de hangaarpoorten bijzonder goed bestand tegen extreme windsterkten. Ze hebben een hoog veiligheidsniveau om te voldoen aan de veiligheidsvereisten van grootschalige productiefaciliteiten en zijn uitgerust met een ingebouwd systeem voor veiligheidsbewaking en stopinrichtingen.

Onze hangaarpoorten bevatten slechts een klein aantal bewegende onderdelen en vragen dus zeer weinig onderhoud. Er zijn zo goed als geen beperkingen wat afmetingen of configuratie betreft. Bij een meervoudige poortvorm zijn de binnenwerkse breedten onbeperkt.

Superieure openingsoplossingen voor hangaarpoorten voor de luchtvaart

Onze oplossing is niet alleen de beste keuze voor de installatie van nieuwe hangaarpoorten. Ze is ook perfect geschikt voor de modernisering van oudere hangaars als hun deurafsluitingen moeten voldoen aan de strenge vereisten van de FAA en EASA voorschriften.

In veel gevallen kan een hangaar geschikt worden gemaakt voor grotere vliegtuigen door een uitbreiding toe te voegen aan de voorkant. Dit levert bijkomende inkomsten en een sneller R.O.I. op.

Architectuur en engineering support

De hangaarpoorten van ASSA ABLOY Entrance Systems hebben zo goed als geen eigen stijl of design zodat ze gemakkelijk kunnen worden ingewerkt in uw eigen vormgeving bij een nieuwe installatie of een modernisering. Onze vakkundige ingenieurs helpen u graag vanaf het begin van het raadplegingsproces en bezorgen u talrijke gegevens om uw werk sneller te laten verlopen.
Door de compacte vorm van de poort en het lage gewicht voor de structuur en fundering van het gebouw, kan ze gemakkelijk worden ingewerkt in uw ontwerpproces en snel en vlot worden geïnstalleerd. De innoverende vormgeving levert een belangrijke bijdrage tot de betrouwbaarheid op lange termijn en tot de flexibiliteit van deze poort die zelfs herbruikt kan worden in tijdelijke installaties die later worden ontmanteld.

Contacteer ons om te bekijken hoe onze geautomatiseerde toegangssystemen van toepassing zijn op uw faciliteit.