Complete toegangsoplossingen voor de gezondheidszorg

Houd uw ingangen kerngezond met onze producten. Bij ons vindt u maatoplossingen voor uw hoofdingang, röntgenruimtes, operatiekamers, keukens, eerstehulpafdeling en nog veel meer.

In de gezondheidszorg brengen ingangen specifieke obstakels en uitdagingen met zich mee. Daarom hebt u een betrouwbare partner zoals ASSA ABLOY Entrance Systems nodig. Een partner met heel veel ervaring en een ruime waaier aan producten, van automatische deuren en industriële poorten tot laad- en lossystemen en snelrolpoorten.

Steeds een toegangsoplossing op maat

Uw hoofdingang, röntgenruimtes, operatiekamers, eerstehulpafdeling ... Ze hebben allemaal hun eigen ingang, maar de vereisten daarvoor lopen sterk uiteen. Daarom heeft elk ziekenhuis en elke instelling in de gezondheidszorg voor elke locatie een oplossing op maat nodig. De producten van ASSA ABLOY Entrance Systems bieden extra comfort en veiligheid voor het personeel en voor mensen met een beperkte mobiliteit of een zintuiglijke beperking. En bovenal: ze presteren optimaal in alle omstandigheden. Dat is cruciaal wanneer het redden van een mensenleven van luttele seconden afhangt.

Nu we steeds meer op onze hoede zijn voor infectieziekten en gevaarlijke biologische materialen, bieden onze producten tal van voordelen doordat ze gevoelige zones (operatiekamers, infectieafdelingen ...) veilig en doeltreffend afsluiten. Hoogstaande geautomatiseerde toegangsoplossingen helpen uw kosten te drukken, energie te besparen en schade aan deuren en andere apparatuur te voorkomen. Bovendien verbeteren ze de logistieke flow in de gezondheidszorg en maken ze het leven van alle gebruikers gemakkelijker.

Ruime, internationale praktijkervaring

Betrouwbare producten, continue innovaties en baanbrekende onderhoudsprogramma's. Die troeven maken van ASSA ABLOY Entrance Systems dé wereldwijde leverancier van toegangsoplossingen voor de gezondheidszorg. We bieden onze producten en oplossingen over de hele wereld aan, maar bekijken elke afzonderlijke toepassing altijd vanuit een lokaal perspectief. Neem contact met ons op om samen te bespreken hoe onze toegangsoplossingen een meerwaarde voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Manuele vs automatische deur

Ontdek al onze oplossingen speciaal voor de healthcare sector

Waneer seconden tellen, maken de toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems een cruciaal verschil. Onze toonaagevende producten helpen u voldoen aan de voortdurend veranderende uitdagingen van de gezondheidszorg. 

Meer info

Contacteer ons vandaag nog via Miek Soors op het nummer +32 11 609 522 of via miek.soors@assaabloy.com

Meer info omtrent onze toegangsoplossingen voor de gezondheidszorg vind je op de blog: