Volledige toegangsoplossingen voor de gezondheidszorg

/AAES/BE/solutions-and-applications/healthcare/images/AAES-solutions-applications-healthcare-1000x435.jpg

Uw toegangsinrichtingen verkrijgen met onze producten probleemloos een verkeersvergunning. We bieden maatoplossingen voor elke entiteit in uw zorgvoorziening.

ASSA ABLOY Entrance Systems is een zeer volledige partner om te voldoen aan alle vereisten voor toegangsinrichtingen in gezondheidszorg. Onze troeven: een zeer ruime ervaring en een breed productengamma van automatische deuren, industriële poorten, los- en laaduitrustingen en hoogwaardige poorten.

De toegangssystemen van verschillende ruimten in uw hospitaal hebben allen verschillende vereisten. Een goed functionerende hoofdingang stelt andere criteria dan de toe- en uitgang voor een operatiekamer of röntgenafdeling bv. ASSA ABLOY Entrance Systems denkt behalve aan een specifieke maatoplossing voor elke afdeling, ook aan extra comfort en bescherming voor uw personeel en mensen met zintuiglijke of mobiliteitsbeperkingen; zéker in situaties waarin elke seconde telt.

Onze producten handhaven of verbeteren zelfs het veiligheidsniveau door besmettingsgevoelige afdelingen zoals uw operatiekamers, infectiezones etc... goed te isoleren. Geautomatiseerde kwaliteitstoegangsoplossingen beperken de kosten, besparen energie en voorkomen beschadiging van deuren en andere uitrustingen. Ze verbeteren ook de interne logistiek en verhogen het gebruikscomfort voor iedereen.

Applicatiedeskundigheid over de hele wereld

Dankzij betrouwbare producten, een permanente ontwikkeling en toponderhoudsprogramma's is ASSA ABLOY Entrance Systems de wereldleider geworden van toegangsoplossingen in de sector gezondheidszorg. Ons gamma biedt producten en oplossingen voor de hele wereld, maar onze aanpak is altijd lokaal op uw project gericht en houdt rekening met elke afzonderlijke applicatie. Contacteer ons om te bekijken hoe onze geautomatiseerde toegangssystemen van toepassing zijn op uw faciliteit voor gezondheidszorg.