Ruimtegebrek mag de bedrijfsactiviteiten van kleinere winkels niet afremmen

De klantervaring staat centraal binnen uw bedrijf en daarom moeten toegangen klanten verwelkomen. Als u echter niet veel ruimte heeft, mogen de beperkte toegang en wisselende verkeersstromen uw winkel niet negatief beïnvloeden.

Automatische toegangsoplossingen gaan enkel open als het moet, waardoor u een optimaal klimaat in uw winkel behoudt. Bovendien kunnen ze exact op maat worden aangepast en geconfigureerd, zodat uw deuren er niet alleen prachtig uitzien, maar ook tegemoetkomen aan de behoeften van uw bedrijf.

Referenties

Ontdek hier hoe onze retailklanten samen met ASSA ABLOY hun uitdagingen hebben aangepakt.

Vertrouwde partner in toegangsoplossingen

ASSA ABLOY Entrance Systems werkt samen met retailbedrijven om complete toegangsoplossingen voor de hele winkel aan te bieden – hoe groot de behoeften ook zijn.

Dankzij onze vakkennis en innovatieve producten voor de voor-, achter- en binnenzijde van commerciële gebouwen zijn wij uitstekend geplaatst om u advies te geven over de best mogelijke oplossingen voor uw winkel.

Service

Met een ASSA ABLOY serviceovereenkomst kunt u erop rekenen dat iedere toegang binnen uw overeenkomst veilig, betrouwbaar en duurzaam werkt.

Klik hier om onze drie dekkingsniveaus te bekijken.

In alle pakketten inbegrepen

  • 1-4 geplande onderhoudsbezoeken per jaar
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week hotline voor prioriteitsservice en snelle respons
  • Veiligheid, conformiteit en kwaliteitscontroles
  • Documentatieverslagen ter plaatse verstrekt