Gezocht: Planner Installation voor onze afdeling Automatische Deuren - Houthalen

/global/scaled/7360x3206x0x273x1000x435/AAES-BE-Career-PlannerEquipment.jpg

fulltime - kantoor - Houthalen - binnendienstfunctie

Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht, communicatief sterk met de nodige assertiviteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!

Omschrijving

Als Planner ben je werkzaam op de dienst Operations Equipment. Deze dienst is verantwoordelijk voor de plaatsing van onze nieuwe deuren en dit van bestelling tot facturatie. Als Planner sta je in voor de dagelijkse planning van onze monteurs en onderaannemers.

Je controleert of de producten correct op de werf zijn geleverd, schakelt zo nodig de werkvoorbereiding in en zorgt voor een vlekkeloze communicatie met zowel de klant als de monteur/onderaannemer.Je informeert de klant over de juiste montagedatum, plant de monteur/onderaannemers correct in en zorgt tijdens de montage voor een correct opvolging.

In deze rol heb je dus een coördinerende sleutelfunctie tussen klant, monteur/onderaannemer en werkvoorbereiding? Je bouwt dan ook goede contacten op met deze betrokken partijen, ben in staat om opbouwende discussies te voeren m.b.t. levertijden, montageproblemen, veiligheidsvoorschriften, … Dit alles zonder de installatiekost uit het oog te verliezen. Je beschikt hiervoor over een goede dosis creativiteit en assertiviteit.

Kortom, je denkt mee met alle partijen, stelt oplossingen voor en tracht het volledige proces zo goed mogelijk onder controle te houden.

Profiel

  • Bachelor diploma, ervaring in een soortgelijke functie is een plus
  • Sterke organisatie- en planningsskills
  • Sterke communicatie want je staat dagelijks veelvuldig en telefonisch in contact met klanten en techniekers
  • Vloeiende kennis Nederlands en goede kennis Frans vereist
  • Administratief sterk en nauwkeurig
  • Stressbestendig, klantvriendelijk en collegiaal

Aanbod

Een uitdagende rol binnen een internationale en sterk groeiende groep. De mogelijkheid om met een innovatief product te werken in een markt met veel potentieel. Volwaardig en competitief salarispakket met o.m. groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, ADV-dagen , glijdende werkuren…

Interesse?

Stuur je kandidatuur + motivatie door naar katty.vancraeynest@assaabloy.com.

Aanvragen kunnen worden ingediend tot 3 1 mei 2021