Gezocht: Debiteurenbeheerder voor onze afdeling Industriële Poorten en Laad- en Lossystemen te Melle

/global/scaled/1200x522x0x0x1000x435/AAES-BE-Career-CLIQ Small Medium Businesses.jpg

binnendienstfunctie kantoor Melle - fulltime

Omschrijving

Binnen onze finance afdeling ben je verantwoordelijk voor het volledige debiteurenbeheer in een toegewezen regio. Je zorgt voor de controle van aangemaakte orders en past aan waar nodig zodat deze orders administratief correct kunnen worden afgehandeld. Je neemt de opvolging van openstaande en vervallen posten deskundig voor je rekening. Ook de te ontvangen creditnota’s volg je nauwgezet op. Stel je onduidelijkheden of afwijkingen vast? Dan onderneem je meteen actie door informatie in te winnen bij de betrokken collega’s en de klant. Je bent de spilfiguur tussen de klant en het bedrijf en weet door jouw opvolging, intern netwerk en je onderhandelingsvaardigheiden het dossier correct af te sluiten.

Profiel

Efficiënt en foutloos werken volgens de vastgelegde procedures en richtlijnen gaat je prima af en dat doe je met oog voor detail en zin voor analyse. Je houdt ervan om verantwoordelijkheid te nemen, je eigen activiteiten (pro)actief te plannen en continu een helder overzicht te behouden. Een stevige portie teamspirit is belangrijk, want je bent een belangrijke schakel tussen klant en je collega’s. Je kan vlot in het Nederlands communiceren en Frans is hierbij een extra troef. Office en ERP-systemen hebben geen geheimen voor jou.

What's in it for you?

Aan werkzekerheid en stabiliteit geen gebrek: je komt terecht bij een marktleider met een ijzersterke reputatie in de B2B-wereld. Je functie en rol zijn zo veelzijdig als je zelf wil: grijp kansen, stel vragen, blijf bijleren en elke dag is gegarandeerd anders! In ruil voor je inzet ontvang je een aantrekkelijk salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals een groeps- en hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques. We houden daarnaast ook rekening met een gezonde work life balans door het hanteren van een flexibel uursysteem.

Interesse?

Stuur je kandidatuur + motivatie door naar chloe.poriau@assaabloy.com.