Gezocht: Administratief financieel medewerker - Melle

/global/scaled/2631x1145x0x117x1000x435/AAES-BE-Career-Experience_world_0001.jpg

Kantoor Melle - Fulltime betrekking

Functie

Ben je nauwkeurig? Haal jij je motivatie uit het structureren en organiseren van onze administratie? Ben je een administratieve duizendpoot die verder denkt dan de cijfers en graag dingen voor elkaar krijgt? Aarzel dan niet om te solliciteren!

Binnen ons Finance team sta je in voor de algemene administratie van deze afdeling en weet je hierbij de vele kleine adminstratieve taken op een structurele manier aan te pakken.
Je bent daarnaast verantwoordelijk voor administratief ondersteunende boekhoudkundige taken en vormt een belangrijke schakel in ons facturatieproces.
Je staat ook in voor het debiteurenbeheer. Je volgt de binnenkomende betalingen strikt op en onderneemt actie waar nodig. Verder ben je binnen onze internationale groep ook het aanspreekpunt op vlak van claims. Je communiceert en documenteert deze naar onze productiemaatschappijen en volgt deze nauwgezet op.

Profiel

Je bent zeer nauwkeurig en correct ingesteld en houdt van administratie. Dienstverlening zit in je bloed, je vindt het belangrijk om structuur in processen te brengen en deze correct te volgen. Je hebt zin voor initiatief en kan makkelijk zelfstandig werken. Naast Nederlands spreek je ook Frans. Kennis van boekhouding is een plus.

Aanbod

ASSA ABLOY Entrance Systems Belux is een stabiele werkgever met een jarenlange ervaring in de sector. Je komt terecht in een professioneel finance team.
We bieden je een aantrekkelijk salarispakket inclusief extralegale voordelen zoals maaltijdchêques, groeps- en hospitalisatieverzekering.
We houden rekening met een gezonde work-life balans en hanteren flexibele werkuren.

Gezien het in de eerste plaats om een vervangingscontract gaat, betreft het een contract van bepaalde tijd. Maar de kans is zeer reëel dat deze kan worden omgezet naar een contract van onbepaalde tijd.

Interesse

Kandidaten, die zich tot deze functie aangetrokken voelen, zenden een gemotiveerd cv aan Chloë Poriau via chloe.poriau@assaabloy.com