Schrijf u in

ASSA ABLOY en ASSA ABLOY Entrance Systems nodigen u uit op dinsdag 3 maart 2020 voor de lezing van Monadnock (NL) in Bozar, Zaal M te Brussel.

Over MONADNOCK
Job Floris en Sandor Naus richtten in 2006 Monadnock op in Rotterdam, nadat ze allebei enkele jaren in België hadden gewerkt. Sindsdien realiseerde het bureau slechts een handvol maar daarom niet minder briljante projecten, waaronder het Park Paviljoen in de Hoge Veluwe en het Atlashuis. In 2019 namen ze samen met aNNo architecten en FELT deel aan de wedstrijd voor het Design Museum in Gent. Die beperkte output vond een ongewoon grote, internationale weerklank.

Job Floris en Sandor Naus doceren aan verschillende universiteiten, en publiceerden behoorlijk wat theoretische teksten over architectuur. Job Floris was ook lange tijd redactielid van OASE.

In het kader van deze lezing is aan Monadnock specifiek gevraagd om dieper in te gaan op het thema van de dorpsarchitectuur dat centraal staat in het februarinummer (A+282). De vormentaal en het onderzoek van het bureau bieden een antwoord op de bepaalde identiteitsvraagstukken waarmee dorpen vandaag de dag te maken hebben. Zo doet het Landmark gebouw, dat Monadnock in 2015 op het marktplein van Nieuw-Bergen voltooide, een markant voorstel voor een nieuwe typologie van openbare gebouwen buiten het klassieke stadsweefsel.

Programma
- 18u30 : Ontvangst met drinks & food (aanmelden aan de infobalie van A+ Architecture)
- 20u : Start lezing- Na de lezing is er nog een praatmoment met drinks
- Locatie - Bozar, Ravensteinstraat 23, 1000 Brussel

Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt, inschrijving is pas definitief na bevestiging door ons.

Inschrijven = engageren. Wij hebben in het verleden gemerkt dat er regelmatig no shows zijn zonder te verwittigen. Dat vinden we niet leuk. Uiteraard kan er altijd iets tussenkomen maar dan vragen wij om ons telefonisch te verwittigen zodanig anderen nog de kans krijgen en wij niet met lege plaatsen en catering blijven zitten. Don't spoil the party.

Geen inschrijvingen meer mogelijk. VOLZET.

03/03/2020 - After Movie - Bozar Brussels - Monadnock

07/05/2019 - After movie - Bozar Brussels - Baukuh

26/03/2019 - After movie - Bozar Brussels - Peter Märkli

17/04/2018 - After Movie - Bozar Brussels - Jan Liesegang