Diensten voor architecten en bestekschrijvers

Van planning en ontwerp tot constructie en oplevering: ASSA ABLOY Entrance Systems helpt u een project uit te werken dat aan al uw vereisten voldoet.

Hier hebt u toegang tot deskundig advies en vakkennis over hoe u de stroom van personen, goederen en voertuigen in en uit gebouwen vlot regelt. U vindt er ook tips van architecten, bestekschrijvers en de architectenconsultants van ASSA ABLOY rond duurzaamheid, werking, conformiteit, projecten en processen en look.

Laat u inspireren

Elk project gaat gepaard met unieke uitdagingen. Tijdens tal van projecten hielpen we bestekschrijvers de juiste oplossing te vinden. Bekijk onze cases.

Elke toegang doet ertoe

Elk project gaat gepaard met unieke uitdagingen. Tijdens tal van projecten hielpen we bestekschrijvers de juiste oplossingen te vinden.

 

Op weg naar certificering voor groen bouwen

Onze toegangsoplossingen zijn zó ontworpen dat ze u op weg helpen naar certificering voor groen bouwen, zoals BREEAM en LEED. Ons consultancyteam helpt u graag in uw zoektocht naar de juiste optie.

Automatisch groen

Voor producten van ASSA ABLOY Entrance Systems zijn milieuproductverklaringen (EPD's) opgesteld. We beschikken over een van de grootste EPD-catalogi ter wereld.

Een product voor elk probleem

Bekijk ons volledige aanbod aan toegangsoplossingen online, mét downloadbare productgegevens en technische informatie. Vind de beste oplossing voor u.