Opening doors to business and life

ASSA ABLOY Entrance Systems is wereldwijd toonaangevend leverancier van automatische toegangsoplossingen. Met een complete benadering van de stroom van mensen, goederen en voertuigen,  creëren wij oplossingen met de beste balans tussen kosten, kwaliteit en duurzaamheid.

Ons specificatieteam ondersteunt uw architecten en specificatiebepalers bij het creëren van esthetische, intelligente en duurzame toegangsoplossingen. Raadpleeg het deel voor architecten voor meer informatie

Past perfect bij elk type van gebouw

Het uitgebreide productenaanbod van ASSA ABLOY Entrance Systems met automatische deuren, industriële poorten, snelrolpoorten, hangaarpoorten en laad- en lossystemen biedt een volledig gamma van automatische toegangssystemen voor een comfortabele en veilige toegang tot de vooringang, de achteringang en de verschillende ruimtes binnen een gebouw.

Onderhoud & Modernisatie

Toegangssystemen zijn een belangrijk onderdeel van uw handelsstroom. Ze moeten vlot werken. Ons team van experts zorgt voor een kosten en energie-efficiënte werking, alsook voor een ononderbroken beschikbaarheid van al uw toegangssystemen.

Onze onderhoudsprogramma's en moderniseringsdiensten ondersteunen alle types van toegangssystemen van alle merken.

Schrijf je in op onze newsletter en blijf op de hoogte!